Siirry sisältöön

Tietoja minusta

Punospirjo
Pirjo Kuisma

Olen Pirjo Kuisma ja sosiaalisessa mediassa minut tunnetaan myös Punospirjona. Käsityöt ovat keskeinen osa elämääni. Käsitöissä tekniikoiden ja materiaalien monipuolinen käyttö on minulle tärkeää. Käsillä tekemisessäni korostuu kestävän kehityksen, ekologisuuden ja kierrätyksen arvot. Käsillä tekeminen ruokkii luovuutta, auttaa jäsentämään asioita ja synnyttää koko ajan uusia ideoita.

Olen saanut vahvan käsi- ja taideteollisuusalan koulutuksen ja toiminut pitkään tekstiilialan opettajana. Päivätyökseni teen nykyisin koulutuksen kehittämistä ammattikorkeakoulussa. Blogissani haluan jakaa osaamista, verkottua toisten käsillä tekmistä arvostavien kanssa sekä vahvistaa omaa osaamista niin käsityötekniikoissa kuin digitalisaatiossakin. Vaikka en tee käsitöitä ammatikseni, ne ovat minulla paljon enemmän kuin harrastus.

Punospirjo -blogi on jatkoa aikaisemmalle Punos-sidos-silmukka -blogilleni. Punospirjo -blogin synnyttämisestä olen kirjoittanut julkaisussa Tervetuloa Punospirjo -blogiin.

Palautteesi on minulle tärkeää! Voit antaa sitä kommentoimalla julkaisuja tai lähettämällä sähköpostia etusivun alareunan kirjekuoren kautta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: