Siirry sisältöön

Käsityöt

 • Muistitaulu korkeista

  heinäkuu 29, 2019 by

  Muistitaulu korkeista on kaunis sellaisenaan ja hyödyllinen muistin virkistäjä, kun sitä käyttää muistettavien asioiden näkyväksi tekemiseen.

 • Kesän 2019 Värjäripäivät

  heinäkuu 28, 2019 by

  Värjäripäivät 2019 järjestettiin Helsingin yliopiston biologisella asemalla Lammilla. Värjäripäivien neljän päivän kursseille osallistui yhteensä 100 luonnonvärjäyksestä kiinnostunutta henkilöä.

 • Raakavillan hyötykäyttö puutarhassa

  heinäkuu 14, 2019 by

  Sibeliusten koti Ainola, Tuusulanjärven rantatien varressa, on Lars Sonckin suunnittelema ja valmistui 1904. Aino Sibelius raivasi pihaan laajan puutarhan ja sitä pidetään hyvässä kunnossa edelleen. Puutarhurilta saimme kuulla vinkin rasvaisen raakavilla käytöstä peurojen karkoittamiseksi kasvimaalta.

 • Tervetuloa Punospirjo-blogiin!

  heinäkuu 11, 2019 by

  Punospirjo -blogi on julkaistu 11.7. ja tässä postauksessa kerron sen synnyttämisestä ja juurista, jotka ovat punos-sidos-silmukka -blogissa.

 • Värjärikilta ja värjäripäivät

  heinäkuu 7, 2019 by

  Värjärikilta ry on luonnonvärjäreiden yhdistys, joka järjestää vuosittain neljäpäiväiset Värjäripäivät ja julkaiseen jäsenille Värillä lehteä.

 • Elävä pajupuutarha

  heinäkuu 5, 2019 by

  Tuoreista pajuista saa juurruttamalla monenlaisia kasvavia pajuelementtejä puutarhaan. Pajuaidoilla, palloilla ja porteilla saa persoonallisen puutarhan

 • Laukkuja hakapunontatekniikalla

  kesäkuu 30, 2019 by

  Hakapunonta on tekniikka, jossa yhdistetän 2:5 kokoisista paloista taiteltuja elementtejä yhteen. Hakapunotut ketjut liitetään yhteen langalla. Tekniikkaan soveltuvat hyvin taittamista kestävät paperit ja kahvipussit.

View all posts
%d bloggers like this: