Siirry sisältöön

Käsityöt

 • Kestojoulukalenteri

  28 marraskuun, 2021 by

  Keskojoulukalenteri on tehty käytöstä poistettujen farkkujen taskuista. Taskut on ommeltu pohjakankaalle.

 • Elävä pajupallo

  13 kesäkuun, 2021 by

  Pihani on täynnä erilaisia eläviä pajunpunontatöitä. Tai ei nyt vielä ihan täynnä, mutta on niitä liki 20 erilaista. On erilaisia… Lue lisää

 • Serpentiini -neulepusero

  6 toukokuun, 2021 by

  Serpentiini -neulepusero on neulottu pienistä luonnonväreillä värjätyistä villalankakeristä. Pusero on neulottu saumattomasti ylhäältä alas.

 • Pysy kotona -ristipistokannanotto

  25 huhtikuun, 2021 by

  Ristipistoilla voi ottaa kantaa eli tuoda siten esille omaa käsityöaktivismia eli graftivismia. Radikaalit ristipistot -ryhmiä kokoontuu eri puolilla Suomea, mm. Hämeenlinnassa.

 • Virkattu M-kirjain ja marttakassit

  29 maaliskuun, 2021 by

  Virkatut M-kirjaimet on tehty mm. Marttaraitalangan loppukerästä. M-kirjaimia voi kiinnittää Martta-kasseihin. Vuoden 2021 aikana Martat ompelevat kestokasseja kierrätysmateriaaleista ympäri Suomen. <aloitin suunnittelun ja toteutuksen M-kirjaimista.

 • Suosikkifarkkujen korjaus

  27 maaliskuun, 2021 by

  Poljesta revenneiden farkkujen korjaaminen kirjomalla. Kuluneen kohdan alla tukena ehjä farkkukanfas ja kaksipuolinen liimakangas.

 • Tajunnanvirta -villasukat yhteisneulontana

  19 helmikuun, 2021 by

  Tajunnanvirta -sukat neulottiin yhteisneulontana Instagramissa 3 kertaa viikossa ilmestyneiden ohjeiden pohjalta. Sukissa oli yhteensä 11 vihjettä. Nämä sukat ovat yhdistelmä kirjoneuleena ja silmukoimalla kuvioiduista sukista.

 • Dominoneule ohje

  14 helmikuun, 2021 by

  Dominoneule on mukava tapa hävittää langanloppuja, koota palapeittoa tai vaikka neliöistä muodostuvaa vaatetta. Dominoneuleen luonne tulee parhaiten esille, kun ruutuihin yhdistää erivärisiä lankoja. Dominoruudut neulotaan aina oikein neuleena, jolloin niistä tulee neliönmuotoisia.

View all posts
%d bloggaajaa tykkää tästä: