Siirry sisältöön

Materiaalit

 • Neulottu tunika dominoruudoilla ja dinoevillä

  17 tammikuun, 2021 by

  Neulottu tunika, jossa helma on vinoittain toisiinsa kiinnittyneitä dominoruutuja. Yläosa ja hihat ovat siksakkuvuota muodostavaa pintaneuletta. HIhansuita ja pääntietä koristaa rivi pieniä kolmioita – dinosauruksen eviä.

 • Parsitut ja kirjotut lapaset

  4 tammikuun, 2021 by

  Näkyvästi parsitut ja kirjotut lapaset ovat ilo silmälle ja vahvistavat kestävää kuluttamista. Reiät on parsitty silmukoiden ja päälle on kirjottu auriko ja sydämiä.

 • Vihreä palmikkoneulehame

  3 tammikuun, 2021 by

  Palmikkoneulehame on tehty neuloksena värjätyistä neulepaloista, joisa piti alunperin tulla harmaa palmikkovillapusero.

 • Parsien paremmaksi

  1 tammikuun, 2021 by

  Parsituissa sukissa on käytetty erilaisia sidoksia ja värinvaikutusta sidokseen. Parsittu sukka voi olla jopa ehjää kauniimpi, kun parsimiseen valitsee sopivan tekniikan ja mieluisat värit, eikä korjauttua yritäkään peittää vaan korostaa.

 • Parsi ja paikkaa -kori

  28 joulukuun, 2020 by

  Vanha pajukori sai uuden punotun sangan pajusta ja tervanarusta. Korista tuli paikka Parsittaville ja paikattaville tekstiileille, asusteille ja vaatteille.

 • Käsineiden korjaus

  27 joulukuun, 2020 by

  Käsineistä oli mennyt rikki kaikki kuusi sormenpäätä, joissa oli kosketusnäytöllä toimivaa materiaalia. Uudet parsinlangalla neulotut sormenpäät hajonneiden tilalle tekivät käsineistä kuin uudet. Korjaaminen kannattaa aina.

 • Joustavat asusteet neuloen

  25 tammikuun, 2020 by

  Neulotut asusteet eli tuubihuivi, säärystimet, kämmekkäät ja pipo. Kaikki on neulottu samalla helpolla mallineuleella, jossa käytetään kahta selkeästi erivahvuista villalankaa. Tässä postauksessa on ohjeet noihin kaikkiin asusteisiin.

 • Munakennokukkia kausivaloihin

  10 marraskuun, 2019 by

  Munakennoista saa leikattua sisällä pidettäviin led -kausivaloihin kauniit kukkavarjostimet. Pienet ledvalot tuovat lämmintä valoa kaamokseen.

View all posts
%d bloggaajaa tykkää tästä: